середа, 2 серпня 2023 р.

Онлайн-зустріч з Галиною Тарасюк


 01 серпня в рамках письменницько-бібліотечного марафону відбулась онлайн-зустріч з поеткою, прозаїком, критиком, публіцисткою, перекладачкою, добрим другом бібліотеки Галиною Тимофіївною Тарасюк.

Відеомиттєвості онлайн-зустрічі з Галиною Тарасюк дали змогу почути з вуст авторки поезії, які увійшли в нову збірку «Відлуння війни і миру в небі й на землі : поезії».   

До книги ввійшли твори написані письменницею під час російсько-української війни, які пронизані болем, гнівом,і роздумами про долю рідної землі, її героїчне минуле, щирою вірою у перемогу нашого народу.

Галина Тарасюк онлайн зустріч


На захід завітали: письменник, голова Чернівецької обласної організації НСПУ Василь Джуран та поети Віталій Демченко і Василь Васкан.

Довідка: Галина Тарасюк – авторка 32 поетичних, прозових і публіцистичних книг, серед яких відомі «Жіночі романи», «Смерть - сестра моєї самотності», «Між пеклом і раєм», «Зоре моя вечірняя, або Пророк і Марія», «Храм на болоті», «Янгол з України», «Ковчег для метеликів», «Смерековий міст», «Множина», «Горельєфи», «Жайворове поле», «Світло джерела» та ін. Поетичні і прозові твори письменниці відзначені престижними літературними преміями, перекладені 14 іноземними мовами, виходили друком в Австрії, Азербай джані, Білорусі, Естонії, Італії, США, Латвії, Литві, Молдові, Румунії, Росії...

Галина Тарасюк - кавалер Ордена княгині Ольги III ст., Заслужений працівник культури України.  Галина ТАРАСЮК сайт

Технічне забезпечення - Галина Добровольська.

Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...