неділю, 8 жовтня 2023 р.

Презентація новоствореної правопросвітницької гри "ПРАВОGames"

 


07 жовтня 2023 року в день, коли Чернівці святкують своє 615-річчя, ГО «Асоціація громадських радників України» презентувала новостворену правопросвітницьку гру "ПРАВОGames" у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів.

 Разом з користувачами  бібліотеки ми відкрили двері в захопливий світ правової освіти через ігровий досвід. Презентація настільної гри "ПРАВОGames" була великим успіхом, який об'єднав представників: донора, партнерів, команду "ПРАВОGames",  читачів та бібліотекарів. Під час заходу присутні познайомилися з командою проєкту «Геймінговий підхід у громадянській освіті — рушій підвищення правової свідомості громадян»» впроваджується ГО «Асоціація громадських радників України» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Учасники дізналися про історію та ідею гри "ПРАВОGames" та отримали огляд правил та геймплею. Після чого мали можливість спробувати гру в дії, виконуючи завдання та обговорюючи результати з експертами. Ця подія відкриває нові горизонти у сфері правової освіти, дозволяючи навчати та розвивати правову грамотність через цікавий та захоплюючий інтерактивний досвід.

На зустрічі були присутні: голова ГО "Асоціація громадських радників України"  Ганна Ілащук, громадська радниця та керівниця проєкту Наталя Горвасюк, а також представниця ПРООН.







З нетерпінням чекаємо нових зустрічей і подій у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів, які сприятимуть розвитку правової грамотності та знань у нашому суспільстві.

Чернівчани взяли участь у новій правознавчій грі “ПравоGames” Повний випуск новин "Чернівецький репортер" дивіться тут https://www.youtube.com/watch?v=dJHivnilZPY а також https://www.facebook.com/watch/?v=1163187741306061

Фото - Галини Добровольської.

Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...