четвер, 12 жовтня 2023 р.

Правопросвітницька гра "ПРАВОGames"

 


Ігри так само важливі для розвитку дітей, як і книжки. Гра є своєрідною формою навчання - відтворення різних практичних ситуацій з метою їх засвоєння.

«Геймінговий підхід у громадянській освіті — рушій підвищення правової свідомості громадян» впроваджується ГО «Асоціація громадських радників України» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні та за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

11 жовтня 2023 року відбулася правопросвітницька гра "ПРАВОGames" у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів для учнів 9 класу Чернівецького ліцею №1 математичного та економічного профілів Чернівецької міської ради (супроводжувала Анастасія Подорожна, соціальний педагог, вчитель історії, правознавства).

Громадська радниця ГО "Асоціація громадських радників України" та керівниця проєкту Наталя Горвасюк розповіла про історію та ідею гри “ПРАВОGames”, пояснила правила гри. 

Учні розділились на три команди по ролях «Маніпурятори», «Лайнери», «Рівень0». В ході гри учасники розв’язували складні юридичні завдання, дискутували розвиваючи важливі навички з правознавства.

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей. 






Фото - Віктора Безпальченка

Довідка

Гра «ПРАВОGames» розроблена в межах ініціативи «Геймінговий підхід у громадянській освіті — рушій підвищення правової свідомості громадян», що впроваджується ГО «Асоціація громадських радників України» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

 

ГО «Асоціація громадських радників України» – це всеукраїнська спільнота, яка об’єднує понад 200 громадських радників та радниць – параюристів, з різних регіонів України, що надають першу правову допомогу (інформацію) мешканцям громад. Місією організації є розвиток України як правової держави та втілення демократичних змін у громадах через розбудову спроможної спільноти громадських радників.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...