четвер, 5 жовтня 2023 р.

Презентація настільної правопросвітницької гри «ПРАВОGames»


            

 7 жовтня «Асоціація громадських радників України» вперше представить настільну правопросвітницьку гру «ПРАВОGames», розроблену з метою підвищення правової грамотності мешканців громад та навчання основам права в захопливій інтерактивній формі.

Під час презентації «ПРАВОGames» учасники зможуть ознайомитися з правилами гри, спробувати її у дії та отримати відповіді на всі питання від команди розробників інструменту.

«Гра «ПРАВОGames» є ефективним інструментом для популяризації правознавства серед громадян України та надання практичних навичок її учасникам. Її застосування передусім сприятиме підвищенню рівня правової грамотності та активності наших співгромадян», ­– зазначила Наталія Горвасюк, керівник проєкту та членкиня команди авторів, громадська радниця.

Захід відкритий для всіх, хто цікавиться правовими питаннями, незалежно від рівня знань. Це відмінна можливість для студентів, професіоналів та всіх охочих розвинути свої правові здібності та зіграти захопливу та корисну гру разом із друзями та колегами.

 

Початок заходу – о 13:00 за адресою: Чернівецька обласна універсальна наукова бібліотека ім. М.Івасюка, вул. О.Кобилянської, 47.

 


Довідка

Гра «ПРАВОGames» розроблена в межах ініціативи «Геймінговий підхід у громадянській освіті — рушій підвищення правової свідомості громадян», що впроваджується ГО «Асоціація громадських радників України» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

 

ГО «Асоціація громадських радників України» – це всеукраїнська спільнота, яка об’єднує понад 200 громадських радників та радниць – параюристів, з різних регіонів України, що надають першу правову допомогу (інформацію) мешканцям громад. Місією організації є розвиток України як правової держави та втілення демократичних змін у громадах через розбудову спроможної спільноти громадських радників.

ГО «Асоціація громадських радників України» https://paralegals.org.ua
E-mail: paralegals.ukraine@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/GromadskiRadniki

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...