четвер, 21 березня 2024 р.

НОВЕ ВИДАННЯ ЧОУНБ ІМ. МИХАЙЛА ІВАСЮКА


 Обласна  книгозбірня  поповнилася новою електронною книгою «Дорога до ПЕРЕМОГИ» буковинської поетки та письменниці, нової членкині  Національної спілки письменників України (2023)  Наталії Григорчук-Войтко.

Книгу можна знайти  на сайті нашої обласної книгозбірні за посиланням: Бібліотека творів Наталії Григорчук-Войтко  в розділі Електронні книги. Приємного перепрочитанняJ.

***

Григорчук-Войтко, Наталія Володимирівна. Дорога до Перемоги : [поезії] / Н. В. Григорчук-Войтко. - Чернівці : Технодрук, 2023. - 72 с.

 

Наталія Григорчук-Войтко – філолог і педагог, народилася 20 березня 1981 року в селі Снячів, Сторожинецького району, Чернівецької області.

В 2009 році закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Українська мова та література».

Виросла у справжню майстриню слова, як відзначають літературознавці, слова в її поезії – «справжні перла».  Із насолодою читають люди її твори з книжок: «Ступаю тихо на траву» (2008), «Мелодія серця» (2009), «Любові вічний дар» (2019), «Люблю як вперше» (2020), «Ранок і сонце» (2022), «Дорога до ПЕРЕМОГИ» (2023).

Є авторкою віршів серії листівок-присвят Героям Буковини «РЕЧНИКИ ХОРОБРОСТІ».

 З 2013 року працює вчителем української мови та літератури в Снячівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Великокучурівської ТГ. Дипломантка ХХІзагальнонаціонального конкурсу "Українська мова - мова єднання" за збірки «Любові вічний дар» та «Люблю як вперше» (м. Одеса, 2023).  Член Всеукраїнської громадської організації Союзу Українок Чернівеччини-Буковини (2023) та Національної спілки письменників України (2023). Проживає в селі Великий Кучурів, Чернівецької області.

Підготував: Віктор Безпальченко
виставила Галина Добровольська

Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...