понеділок, 1 серпня 2022 р.

«Блогерство під час війни: виклики і можливості» (блог-кафе)


 Чи варто говорити в соцмережах про війну? Як правильно доносити інформацію? Ці питання ставили собі дуже багато блогерів …  В умовах повномасштабної війни змінилися підходи до ведення сторінок у соціальних мережах: те, що було актуальним до 24 лютого, в перші дні викликало у людей повне несприйняття, хейт чи навіть булінг. Багато блогерів спрямували свої контенти для збору та пошуку всього необхідного для фронту і потребуючим. Блогери об’єднуються, генеруючи цікаві патріотичні рішення: історично-політичні розвідки; книжкові блоги почали говорити більше про українських авторів; ситуативний контент + поради...

Про це говорили на блог-кафе «Блогерство під час війни: виклики і можливості» - 28 липня в Мамаївській ЗЗСО І-ІІІ ст. для учнів старших класів, вчителів та 29 липня у Новоселицькій територіальній громаді (Чернівецька область) для молоді, ВПО та працівникам комунальних установ.


Позитивним досвідом для всіх – від учасників до тренера – як написати цікавий та корисний меседж та привернути увагу цільової аудиторії до свого блогу, вміння визначити фейк, розпочати власну кар’єру блогера, як боротися з хейтерами. Це був дуже цікавий досвід для всіх хто відвідав наше блог-кафе.

Спікер блог-кафе – Галина Добровольська, амбасадорка проєкту «Мир у цифровий час», працівниця обласної книгозбірні ім. Михайла Івасюка.

В модеруванні допомагала Наталія Нечаєва-Юрійчук, ментор проєкту «Мир у цифровий час».

Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...