четвер, 10 серпня 2023 р.

«Життя з присмаком війни» (круглий стіл)

 


9 серпня у книгозбірні відбувся круглий стіл в межах телепроєкту «Життя з присмаком війни». 

На заході мова йшла про те, як змінилося життя українців від початку повномасштабної російської агресії, що вдалося зробити,  про просування прав ВПО (юридичні консультації з питань права та соціального забезпечення),  освітній процес та його виклики, взаємну інтеграцію, спільні випробування, про плани на майбутнє. Також говорили про проекти, волонтерство, окреслювали подальшу співпрацю.

Серед присутніх учасників – Вадим Пелех, журналіст, директор телеканалу «ТВА»; Уляна Легусова, директорка Чернівецького ліцею №19 ім. Ольги Кобилянської, депутатка районної ради; Наталія Нечаєва-Юрійчук, доцент кафедри політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ імені Ю.Федьковича, кандидат історичних наук, членкиня БФ «Суспільні ресурси та ініціативи»; Володимир Антонюк, регіональний координатор у Чернівецькій області Regional coordinator іn БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»; Неля Кириченко, соціальна працівниця комунального центру «Турбота»; Наталія Філяк, директорка бібліотеки.





Телепроєкт «Життя з присмаком війни» реалізовується каналом ТВА у співпраці з Чернівецьким обласним об’єднанням Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка та Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Михайла Івасюка.

Більше новин на сайті https://tva.ua/

Фото - Галини Добровольської

Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...