середа, 18 травня 2022 р.

«Роль бібліотек у цифровій інклюзії»

 

18 травня в регіональному тренінговому центрі для працівників бібліотек територіальних громад області відбулася онлайн-лабораторія професійної майстерності на тему: «Роль бібліотек у цифровій інклюзії».

Взяла участь в онлайн-лабораторії Галина  Добровольська, завідувачка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів ЧОУНБ ім. М. Івасюка, яка зупинилася на інноваційних підходах обслуговування людей з інвалідністю та порекомендувала інформативні ресурси з інклюзії в інтернеті.


 Завідувачка науково-методичного відділу ЧОУНБ ім. М. Івасюка Тетяна Макарейчук промоніторила роботу бібліотек Чернівецької області з інклюзивними користувачами.

Від Алли Лупан, головної  методистки  науково-методичного відділу ЧОУНБ ім. М. Івасюка учасники отримали кваліфіковану консультацію у вигляді презентації «Бібліотечна інклюзія: алгоритм розвитку»  

Досвідами роботи поділилися директорки КЗ «Публічна бібліотека» Вижницької міської ради Валентина Білак та КЗ «Сторожинецька публічна бібліотека» Іванна Лугина.




Модераторка онлайн-лабораторії – Марія Довгань.


Немає коментарів:

Дописати коментар

«БЕРЕГИНЯ КРАЇНОЗНАВСТВА» (віртуальна виставка)

                                                          З роси і води Вам наша квітко Берегине… 28 квітня відзначає свій поважний ювіле...